Γνωρίστε τον Ανέστη

Ανέστης Πολυχρονίδης - Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Συνδημότισσες και συνδημότες

Η ώρα για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου έφτασε.

Είμαστε στον «βατήρα» για την επανεκκίνηση του Δήμου που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.

Για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, όμορφο, με ισχυρούς συμμετοχικούς θεσμούς, με ίσες ευκαιρίες για όλους τους δημότες, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Για έναν ενιαίο Δήμο και στην πράξη, με σύγχρονες υποδομές και με δράσεις σε όλες τις κοινότητες, σε όλες τις γειτονιές του.

Με τη «Συνεργασία Τώρα» μπορούμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε τον τόπο μας στη νέα εποχή.

Γνωρίζω από πρώτο «χέρι» πώς λειτουργεί ο δήμος και ποια είναι τα προβλήματά του. Η 20ετής πορεία μου στην αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με την εμπειρία μου ως Χωροτάκτη Μηχανικού και αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων μου δίνουν δυο ισχυρά «όπλα» -τη γνώση και την εμπειρία- για να σχεδιάσω με τους συνεργάτες μου το Ωραιόκαστρο της επόμενης μέρας.

Είμαι πεπεισμένος για τη δυναμική που «κρύβει» ο Δήμος μας και την οποία είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να αναδείξουμε βγάζοντας τον πανέμορφο τόπο μας από την αφάνεια και τη μιζέρια.

Φίλες και φίλοι,

Οραματιζόμαστε έναν δήμο στην υπηρεσία του πολίτη.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλω όλους μαζί μου.

Μαζί -με στοχοπροσήλωση, χρηστή διοίκηση, αποφασιστικότητα και επιμονή- θα γυρίσουμε σε σελίδα στον Δήμο Ωραιοκάστρου και θα τον οδηγήσουμε στη νέα εποχή.

«Συνεργασία Τώρα», λοιπόν, για την ανατροπή. Για έναν Δήμο- πρότυπο, ανοικτό στις προκλήσεις, διεκδικητικό και με κοινωνικό πρόσωπο.

Συνδημότες, συνδημότισσες

Εσείς αποφασίζετε να γυρίσουμε μαζί αυτή τη «σελίδα» δίνοντας σε μένα και στους συνεργάτες μου τη δύναμη για να βαδίσουμε  σε μια νέα εποχή με «πυξίδα» τη γνώση, την εμπειρία, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τις δημοκρατικές αρχές και, πρωτίστως, την αγάπη για τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του.

Η μαζική συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία θα μας δώσει ισχυρή εντολή για την αναγέννηση του τόπου μας.

Δώστε μας τη δύναμη και ελάτε μαζί μας για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο. Για να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε.

Εμείς δεσμευόμαστε πως δε θα παρεκκλίνουμε από τις αρχές που διαπνέουν το πρόγραμμα αλλά και τη δράση μας. Θέλω να σας κοιτάζω στα μάτια και την επόμενη μέρα.

Θέλουμε μια διοίκηση σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες και όχι κρυμμένη  στα γραφεία, αποκομμένη από την κοινωνία.

Θα με βλέπετε κοντά σας κάθε μέρα, στα έργα, στα ΚΑΠΗ, στις γειτονιές, στην αγορά, στην εκκλησία, στα καφενεία, στις πλατείες των κοινοτήτων.

Θα είμαι παρών παντού όπως έκανα τόσα χρόνια για να σας ακούω και να σας δίνω λύσεις.

Μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μας  προκειμένου να δικαιώσουμε την επιλογή πολλών συμπολιτών μας να μετοικήσουν στην περιοχή μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον, σε μια πόλη όπου θα μπορούν να κινούνται ανεμπόδιστα πεζοί, μητέρες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα αναπηρίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να ξανακάνουμε τον τόπο μας …Ωραίο (αυτό που δηλώνει και το πρώτο συνθετικό του ονόματός του)!

Συνεργασία Τώρα!

Ανέστης Πολυχρονίδης

Μηχανικός Χωροταξίας

υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου